16 Nov Dýňové a řepové hranolky
Zelenina trochu jinak. Pokud máte salátů a čerstvé zeleniny po krk, vyzkoušejte zeleninu upéct v podobě například hranolek!
Příprava receptu
Doba vaření: 30 min Počet porcí: 2 Počet kalorií: 230 kcal Makroživiny: 6 g B, 34 g S, 10 g T
Zeleninové hranolky můžete udělat i z mrkve, celeru nebo petržele!
Ingredience:
Postup:
- Řepu oloupeme, dýni omyjeme.
- Nakrájíme na plátky, dále pak na “hranolky”.
- Vložíme na pečicí papír, pokapeme olivovým olejem.
- Dáme do trouby na 180 °C cca na 30 minut.
Závěr a souhrn k vytisknutí
Řepu oloupeme, dýni umyjeme a nakrájíme na plátky, které rozkrájíme do tvaru hranolků. Dáme na pečicí papír, pokapeme olivovým olejem a dáme do trouby.
Řepové a dýňové hranolky
Ingredients
- 1 menší Hokkaidó dýně
- 3 střední řepy
- olivový olej
- pepř, sůl
Instructions
- Řepu oloupeme, dýni omyjeme.
- Nakrájíme na plátky, dále pak na "hranolky".
- Vložíme na pečicí papír, pokapeme olivovým olejem.
- Dáme do trouby na 180 °C cca na 30 minut.
No Comments