20 Nov Cibulovo-sýrová pizza
Pizza trochu jinak. Základ není z klasické mouky, ale z mandlové a lněné. Více vás zasytí! Nahoru si můžete dát cokoliv chcete, my pro tentokrát zvolily variantu sýrovou.
Příprava receptu
Doba pečení: 40 min Počet porcí: 6 Počet kalorií: 490 kcal Makroživiny: 19 g B, 9 g S, 41 g T
Můžete přidat například kvalitní šunku či slaninu!
Ingredience:
Na těsto:
Na náplň:
Postup:
- Z ingrediencí na těsto vytvoříme těsto, vložíme na pečicí papír na plech (cca půl cm tlusté).
- Propícháme vidličkou a pečeme 15 minut na 180 °C.
- Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a orestujeme na ghí.
- Necháme vychladnout, pak smícháme s vajíčky, nakrájenou goudou a smetanou.
- Osolíme a vložíme na těsto.
- Přidáme sušená rajčata a bazalku.
- Pečeme 10 minut na 180 °C, poté ještě cca 8 minut na 210 °C.
- Necháme chvíli zchladnout (jinak by se těsto mohlo drolit).
- Poté nakrájíme a je hotovo.
Závěr a souhrn k vytisknutí
Z ingrediencí si vytvoříme těsto, vložíme na pečicí papír, propícháme vidličkou a dáme do trouby. Připravíme si náplň, kterou pak vložíme na hotový korpus.
Cibulovo-sýrová pizza
Ingredients
Na těsto:
- 160 g mandlové mouky
- 60 g lněné mouky
- 100 g změklého másla
- špetka soli
Na náplň:
- 8 malých cibulek
- 140 g goudy
- 50 ml smetany 33 %
- sušená rajčata
- sušená bazalka
- sůl
Instructions
- Z ingrediencí na těsto vytvoříme těsto, vložíme na pečicí papír na plech (cca půl cm tlusté).
- Propícháme vidličkou a pečeme 15 minut na 180 °C.
- Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a orestujeme na ghí.
- Necháme vychladnout, pak smícháme s vajíčky, nakrájenou goudou a smetanou.
- Osolíme a vložíme na těsto.
- Přidáme sušená rajčata a bazalku.
- Pečeme 10 minut na 180 °C, poté ještě cca 8 minut na 210 °C.
- Necháme chvíli zchladnout (jinak by se těsto mohlo drolit).
- Poté nakrájíme a je hotovo.
No Comments