29 Mar Pizza se sýrovým základem
Základ pizzy tvoří cheddar, vajíčko a mleté mandle. Navrch si pak dáte cokoliv, co máte rádi.
Příprava receptu
Doba pečení: 30 min Počet porcí: 4 Počet kalorií: 450 kcal Makroživiny: 23 g B, 2 g S, 38 g T
Kalorická hodnota odpovídá těstu, zbytek ingrediencí je individuální.
Ingredience:
Na těsto:
Navrch:
Postupové fotky:
Postup:
- Mandle nameleme dohladka, cheddar nastrouháme na jemno.
- Smícháme spolu s vejci, bylinkami a solí.
- Vytvoříme těsto, které dáme na cca půl hodiny do mrazáku.
- Těsto vložíme na plech na pečicí papír.
- Pečeme na 180°15-20 minut (těsto bude lehce zlaté).
- Na hotové těsto namažeme rajčatový kečup smíchaný s trochou vody.
- Poté navrch dáme hotové maso, slaninu, kozí sýr, žampiony nebo cokoliv chcete.
- Dáme zapéct ještě cca na 10 minut a je hotovo.
- Ozdobíme polníčkem nebo rukolou.
Závěr a souhrn k vytisknutí
Vytvoříme těsto, které dáme do mrazáku, poté naplníme formu a dáme do trouby. Poté, co je těsto hotové, vložíme na něj rajčatový kečup, maso, slaninu, sýr nebo cokoliv jiného. Dáme ještě na 10 minut zapéct a máme hotovo.
Pizza se sýrovým základem
Ingredients
Na těsto:
- 180 g cheddaru
- 160 g mletých blanšírovaných mandlí
- 2 vajíčka
- sůl, pepř, sušená bazalka
Navrch:
- 80 g bio rajčatového kečupu
- krůtí maso
- slanina
- žampiony
- kozí sýr
- vajíčko
- polníček
Instructions
- Mandle nameleme dohladka, cheddar nastrouháme na jemno.
- Smícháme spolu s vejci, bylinkami a solí.
- Vytvoříme těsto, které dáme na cca půl hodiny do mrazáku.
- Těsto vložíme na plech na pečicí papír.
- Pečeme na 180°15-20 minut (těsto bude lehce zlaté).
- Na hotové těsto namažeme rajčatový kečup smíchaný s trochou vody.
- Poté navrch dáme hotové maso, slaninu, kozí sýr, žampiony nebo cokoliv chcete.
- Dáme zapéct ještě cca na 10 minut a je hotovo.
- Ozdobíme polníčkem nebo rukolou.
No Comments