Pizza se sýrovým základem

Pizza se sýrovým základem

Základ pizzy tvoří cheddar, vajíčko a mleté mandle. Navrch si pak dáte cokoliv, co máte rádi.

 

Příprava receptu

Doba pečení: 30 min Počet porcí: 4 Počet kalorií: 450  kcal Makroživiny: 23 g B, 2 g S, 38 g T

Kalorická hodnota odpovídá těstu, zbytek ingrediencí je individuální.

 

Ingredience:

 

Na těsto:

180 g cheddaru

160 g mletých blanšírovaných mandlí

2 vajíčka

sůl, pepř, sušená bazalka

 

Navrch:

80 g bio rajčatového kečupu

krůtí maso

slanina

žampiony

kozí sýr

vajíčko

polníček

 

 

 Postupové fotky:

 

Postup:

  1. Mandle nameleme dohladka, cheddar nastrouháme na jemno.
  2. Smícháme spolu s vejci, bylinkami a solí.
  3. Vytvoříme těsto, které dáme na cca půl hodiny do mrazáku.
  4. Těsto vložíme na plech na pečicí papír.
  5. Pečeme na 180°15-20 minut (těsto bude lehce zlaté).
  6. Na hotové těsto namažeme rajčatový kečup smíchaný s trochou vody.
  7. Poté navrch dáme hotové maso, slaninu, kozí sýr, žampiony nebo cokoliv chcete.
  8. Dáme zapéct ještě cca na 10 minut a je hotovo.
  9. Ozdobíme polníčkem nebo rukolou.

 

Na těsto můžete dát úplně cokoliv, na co máte chuť.

 

Závěr a souhrn k vytisknutí

Vytvoříme těsto, které dáme do mrazáku, poté naplníme formu a dáme do trouby. Poté, co je těsto hotové, vložíme na něj rajčatový kečup, maso, slaninu, sýr nebo cokoliv jiného. Dáme ještě na 10 minut zapéct a máme hotovo.

Pizza se sýrovým základem

Servings 4
Calories 450 kcal

Ingredients
  

Na těsto:

  • 180 g cheddaru
  • 160 g mletých blanšírovaných mandlí
  • 2 vajíčka
  • sůl, pepř, sušená bazalka

Navrch:

  • 80 g bio rajčatového kečupu
  • krůtí maso
  • slanina
  • žampiony
  • kozí sýr
  • vajíčko
  • polníček

Instructions
 

  • Mandle nameleme dohladka, cheddar nastrouháme na jemno.
  • Smícháme spolu s vejci, bylinkami a solí.
  • Vytvoříme těsto, které dáme na cca půl hodiny do mrazáku.
  • Těsto vložíme na plech na pečicí papír.
  • Pečeme na 180°15-20 minut (těsto bude lehce zlaté).
  • Na hotové těsto namažeme rajčatový kečup smíchaný s trochou vody.
  • Poté navrch dáme hotové maso, slaninu, kozí sýr, žampiony nebo cokoliv chcete.
  • Dáme zapéct ještě cca na 10 minut a je hotovo.
  • Ozdobíme polníčkem nebo rukolou.
No Comments

Post A Comment
Recipe Rating